Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajări Constanța Vrei să te angajezi? Primăria comunei Crucea din județul Constanța scoate la consurs două posturi

ro

14 Oct, 2024 12:05 179 Marime text
Foto cu rol ilustrativ, Sursa foto: ZIUA de Constanța


 
Primăria comunei Crucea, cu sediul in localitatea Crucea, Șoseaua Constanței nr.45, județul Constanța, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi contractuale de execuție vacante, in conformitate cu prevederile Hotărârii nr.1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, ținând cont de prevederile art.VII, alin.(3) din O.U.G. nr.115/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare în domeniul cheltuielilor publice, pentru consolidare fiscală, combaterea evaziunii fiscale, pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru prorogarea unor termene, coroborat cu prevederile art.XLI din O.U.G. nr.31/2024.

Astfel, cele două posturi de îngrijitoare în cadrul  Centrului de îngrijire persoane vârstnice Stupina vor avea contract pe perioadă nedeterminată, având o  durată a  timpului de lucru de 40 de ore pe saptămână/lucru in tură.

 Probele stabilite pentru concurs sunt: selecția dosarelor, proba scrisă și proba interviu.


Calendarul concursului

Locul de desfășurare a concursului este la sediul Primăriei Crucea, Șoseaua Constanței nr.45, jud. Constanța.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării anunțului, respectiv, în perioada 15.10.2024 – 28.10.2024, la sediul Primăriei comunei Crucea, tel.0241/874825 int.107, e-mail : secretariat@crucea-constanta.ro, persoana de contact: secretar comisie Sandu Tatiana, inspector R.U.

Selecția dosarelor
Selecția dosarelor depuse de candidați va avea loc în termen de două zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor.

Proba scrisă
Proba scrisă se va susține în data de 05.11.2024 la sediul Primăriei Crucea, Șoseaua Constanței nr.45, jud. Constanța.

Proba interviu
Proba interviu se va susține în termen de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, sediul Primăriei Crucea, Șoseaua Constanței nr.45, jud. Constanța.

După afișarea rezultatelor obținute la selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă și interviu, după caz, candidații nemulțumiți pot depune contestație la compartimentul resurse umane, în termen de cel mult o zi de la data afișării rezultatului selecției dosarelor, respectiv de la data afișării rezultatului probei scrise si al interviului, sub s ancțiunea decăderii din acest drept.

Rezultatele finale se afișeazaă la sediul instituției publice organizatoare a concursului și pe pagina de internet a acesteia la secțiunea special create în acest scop, în termen de o zi de la data afișării rezultatelor soluționării contestațiilor pentru prima probă, prin specificarea mențiunii “admis” sau “respins”.
III. 1.Condiţiile generale de participare sunt cele prevăzute de art. 15 la H.G. nr. 1336/28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Condiții generale

Candidații trebuie să aibă cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene, să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă capacitate de muncă în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și o strare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate.

De asemenea, aceștia trebie să îndeplinească condițiile de studii, de vechime în specialitate și, după caz, alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs, să nu fie condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra securității naționale, contra autorității, contra umanității, infracțiuni de corupție sau de serviciu, infracțiuni de fals ori contra înfăptuirii justiției, infracțiuni săvârșite cu intenție care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcției contractuale pentru care candidează, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea și să nu execute o pedeapsă complementară prin care i-a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii sau față de aceasta nu s-a luat măsura de siguranță a interzicerii ocupării unei funcții sau a exercitării unei profesii.

Totodată, candidații pentru aceste două posturi trebuie să nu fi comis infracțiunile prevăzute la art. 1 alin. (2) din Legea nr. 118/2019 privind Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, precum și pentru completarea Legii nr. 76/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național de Date Genetice Judiciare, cu modificările ulterioare, pentru domeniile prevăzute la art. 35 alin. (1) lit. h).

Condiţiile specifice 

Candidații care doresc să participe la acest concurs trebuie să aibă studii medii/generale și cursul de calificare profesională absolvit cu Certificat de absolvire.

Vechimea în muncă nu este necesară.

Ce documente va conține dosarul de concurs?

a) formular de înscriere la concurs, conform modelului prevăzut la anexa nr. 2 a Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual;
b) copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, aflate în termen de valabilitate;
c) copia certificatului de căsătorie sau a altui document prin care s-a realizat schimbarea de nume, după caz;
d) copiile documentelor care atestă nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituția publică;
e) copia carnetului de muncă, a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă și în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului;
f) certificat de cazier judiciar sau, după caz, extrasul de pe cazierul judiciar;
g) adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului;
h) certificatul de integritate comportamentală din care să reiasă că nu s-au comis infracțiuni prevăzute la art. 1 alin. (2) din Legea nr. 118/2019 privind Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, precum și pentru completarea Legii nr. 76/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național de Date Genetice Judiciare, cu modificările ulterioare, pentru candidații înscriși pentru posturile din cadrul sistemului de învățământ, sănătate sau protecție socială, precum și orice entitate publică sau privată a cărei activitate presupune contactul direct cu copii, persoane în vârstă, persoane cu dizabilități sau alte categorii de persoane vulnerabile ori care presupune examinarea fizică sau evaluarea psihologică a unei persoane;
i) Curriculum Vitae, model comun european.

Relatii suplimentare detaliate privind atributiile postului , bibliografia si continutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispozitie, pe site-ul și/sau la sediul primăriei Crucea.


Citește și:
Locuri de muncă ConstanțaLiceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpăna angajează îngrijitor. Iată ce trebuie să faci
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii