Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avalanşă de posturi libere la Primăria Constanţa

ro

15 Apr, 2011 17:40 2567 Marime text
Numai în ultima săptămână au fost aproximativ zece anunţuri de angajare, atât în presa scrisă locală, dar şi în Monitorul Oficial al României, potrivit cărora administraţia locală va organiza în săptămânile următoare concursuri de ocupare a unor posturi de conducere sau de execuţie în cadrul Primăriei Constanţa.

Numai ieri, în presa locală au fost publicate trei anunţuri de concursuri care vor avea loc în luna mai de angajare în primărie. Astfel, pe data de 16 mai, respectiv 18 mai, va avea loc proba scrisă, respectiv interviul pentru ocuparea funcţiei de şef Serviciu Autorizaţii în Construcţii, gradul II, Direcţie Urbanism şi cel pentru director executiv adjunct, gradul II, Direcţia Programe şi Dezvoltare. Ambele posturi sunt pentru funcţii publice de conducere actualmente vacante.

Tot pe 18 mai primăria organizează şi prima probă, scrisă, a concursului pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu Dotări Urbane, Ecarisaje, Dezinsecţie şi Deratizare, gradul II, din cadrul Direcţiei Servicii Publice. Interviul pentru acest concurs va avea loc pe 20 mai, de la ora 12.00.

Un al treilea concurs de la primărie este cel de ocupare a funcţiei de şef birou administrativ tehnico-economic, gradul II dar şi cel de director executiv, gradul II, Direcţia Asistenţă Persoane Vârstnice, Nevoiaşe şi alte categorii. Acest concurs va avea loc tot pe 18 mai, de la ora 10.00 - proba scrisă, iar interviul pe 20 mai, de la ora 14.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii