Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce primării din judeţ fac angajări

ro

12 Feb, 2011 00:00 2632 Marime text
În luna martie, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici va organiza două concursuri care vizează ocuparea a două funcţii vacante din Primăria Albeşti şi din Primăria Năvodari.

Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, nr. 49/11.II. 2011, ANFP va organiza concurs pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de arhitect-şef din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Albeşti. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 14 martie, de la ora 10.00, la sediul ANFP, iar interviul pe 16 martie, ora 14.00. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial.
În ceea ce priveşte celălalt concurs de angajare, de la primăria Năvodari, publicat în acelaşi Monitor Oficial, acesta vizează ocuparea funcţiei publice vacante de conducere, de director executiv al Direcţiei Juridice Achiziţii Publice, management programe. Concursul se va ţine la sediul primăriei, pe 14 martie, de la ora 10.00 - proba scrisă şi pe 16 martie, de la ora 10.00 - interviul. Dosarele de înscriere se pot depune în 20 de zile de la data publicării anunţului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana 17 Feb, 2011 21:07 Felicitari pentru cei care mai fac angajari, primarul din Castelu aproba doar suspendări din funcţie pentru anumiţi funcţionari publci. Unii dintre ei muncesc în străinatate, iar ceilalţi când e o perriada mai grea când trebuie să se munceasca îşi fac suspendarea. E BINE DOAR PENTRU EI CA SUNT RUDE CU PRIMARUL, CEILALŢI SA MUNCEASCA PANA ÎI IA DRACU!