Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Examen la DNA! Iată ce funcție este vizată

ro

12 May, 2024 10:43 1630 Marime text


Direcția Națională Anticorupție organizează examen pentru promovarea în grad profesional pentru funcția publică de execuție de consilier achiziții publice, grad profesional principal, din cadrul Compartimentului de achiziții publice al Direcției Naționale Anticorupție.
 
Examenul va avea loc la sediul al Direcției Naționale Anticorupție din Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, Sector 1, București și va cuprinde 3 etape:
 
▪ verificarea eligibilității candidaților, în urma depunerii dosarelor de înscriere;
▪ proba scrisă, la data de 13 iunie 2024, ora 12:00;
 
▪ interviul, în termen de maximum 8 zile lucrătoare de la data afișării rezultatului probei scrise.
 
Condiții de participare
 
Candidații trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:
 
▪ să aibă cel puțin 3 ani vechime în gradul profesional al funcției publice din care promovează;
▪ să fi obținut cel puțin calificativul „bine” la evaluarea anuală a performanțelor individuale în ultimii 2 ani de activitate;
▪ să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile Codului administrativ
 
Dosarele de înscriere la examen se vor depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului (în perioada 10-29 mai 2024, între orele 10:00-14:00), la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, sector 1, București, prin intermediul unui serviciu de curierat sau se poate transmite în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@pna.ro, în termen de 20 zile de la data publicării anunțului.
 
Dosarelor de înscriere transmise de candidați la adresa de e-mail resurseumane@pna.ro după terminarea programului de lucru al instituției, dar în perioada de depunere a dosarelor de înscriere, li se atribuie număr de înregistrare în ziua lucrătoare următoare, iar dosarul de înscriere este considerat ca fiind depus în termen.
 
Documentele care constituie dosarul de înscriere se depun în copie, cu obligația candidatului de a prezenta secretarului comisiei de examen originalele acestor documente, pentru certificare pentru conformitate cu originalul, până cel târziu la data desfășurării probei interviului, sub sancțiunea neemiterii actului administrativ de numire în funcția publică în cazul promovării examenului.
 
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 021.312.14.97/ int. 2637; persoană de contact: consilier Ion Rusu – Serviciul resurse umane, perfecționare profesională și documentare; e-mail de corespondență resurseumane@pna.ro .
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Vrei să lucrezi la SRI?
Anunț important pentru elevii claselor a XII-a și absolvenții cu diploma de bacalaureat, cu vârsta maximă de 23 de ani în anul admiterii

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii