Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palatul Copiilor Constanța organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant. Se solicită trei ani vechime în muncă

ro

14 Oct, 2024 14:29 180 Marime text




Angajări, Sursa foto: Pexels

 
Palatul Copiilor Constanța organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de îngrijitor, cu normă întreagă.

Condiții generale

Candidații care doresc să participe la acest concurs trebuie să aibă cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România, să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale și capacitate deplină de exercițiu.

Totodată, candidații trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate, să îndeplinească condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs și să nu fie condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Condiţiile specifice 

Pentru ocuparea acestui post, candidații trebuie să aibă studii G/M, 3 ani vechime în muncă și disponibilitatea de lucru la program prelungit.

Selecția dosarelor
Concursul se va organiza la Palatul Copiilor Constanța.
Dosarele se pot depune în data de 14.10. – 01.11.2024, între orele 8-12.00.

În data de 01.11.2024, ora 14.00 va avea loc  selecția dosarelor, iar la ora 15:00 se vor afișa rezultatele selecției dosarelor.

Proba scrisă
Proba scrisă se va susține în data de 04.11.2024 ora 9.00, urmând ca la ora 13:00 să se af ișeze rezultatele la această probă.
Candidații pot depune contestații în data de 05.11.2024, ora 08.00-12.00, iar la ora 13:00 se vor afișa rezultatele contestațiilor probei scrise.

Interviul
Interviul va avea loc în data de 06.11.2024, ora 12.00.

În data de 06.11.2024, ora 14.00 se vor afișa rezultatele finale.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției din strada Soveja nr 17, Constanta în perioada 14.10 -01.11.2024 sau pe adresa de mail: pcconstanta@gmail.com.

Ce documente va susține dosarul de concurs?

1. cererea de înscriere la concurs adresată conducătorului autorității sau instituției publice organizatoare;
2. copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, după caz;
3. copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituția publică;
4. carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor, în copie;
5. cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează;
6. adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate;
7. curriculum vitae.
8. Certificat de integritate comportamentala

Citește și:
Locuri de muncă ConstanțaLiceul Teoretic „Decebal” angajează. Detalii

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii