Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Primăria Municipiului Mangalia din județul Constanța angajează bucătari. Iată cerințele

ro

15 Oct, 2024 13:53 149 Marime text

Primăria Municipiului Mnagalia

 
Primăria Municipiului Mangalia organizează concurs de recrutare conform H.G. nr. 1336/28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului- cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, pentru ocuparea a două funcţii contractuale de execuție vacante de bucătar.

Cele două posturi vacante de bucătar sunt în cadrul Căminului de Bătrâni, Direcția Asistență Socială și au durata normală a timpului de muncă, de 8 ore/zi,  40 ore/săptămână. Contractul individual de muncă este pe durată nedeterminată.


Condiţii generale 

Candidații care doresc să participe la concurs trebuie să aibă cetăţenia română, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă capacitate de muncă în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate.

Tototdată, candidații trebuie să îndeplinească condiţiile de studii, de vechime în specialitate și, după caz, alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs, să nu fi fost condamnați definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra securității naționale, contra autorităţii, contra umanității, infracțiuni de corupție sau de serviciu, infracțiuni de fals ori contra înfăptuirii justiției, infracţiuni săvârşite cu intenţie care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcţiei contractual pentru care candidează, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea și să nu execute o pedeapsă complementară prin care i-a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii sau faţă de aceasta nu s-a luat măsura de siguranţă a interzicerii ocupării unei funcţii sau a exercitării unei profesii.

De asemenea, aceștia trebuie să nu fi comis infracţiunile prevăzute la art. 1 alin. (2) din Legea nr. 118/2019 privind Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor.

Condiții specifice

Candidații trebuie să aibă studii generale sau medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, calificare bucătar, să aibă capacitate deplină de exerciţiu și vechime în muncă de minim 6 luni.


Dosarele de înscriere 

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării anunțului, respectiv în perioada 15.10.2024 – 28.10.2024 ora 16.00 la sediul Primăriei Municipiului Mangalia din Şos. Constanţei nr. 13, date de contact: telefon 0241/751060, int. 222, fax: 0241/755606, e-mail: resurseumane@primaria.mangalia.ro, persoană de contact: Petrescu Florentina, consilier – Serviciul Resurse Umane, Salarizare.

C e va conține dosarul?

a) formular de înscriere la concurs
b) copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, aflate în termen de valabilitate
c) copia certificatului de căsătorie sau a altui document prin care s-a realizat schimbarea de nume, după caz
d) copiile documentelor care atestă nivelul studiilor şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări precum şi copiile documentelor care atestă îndeplinirea condiţiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituţia publică
e) copia carnetului de muncă, a adeverinţei eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă şi în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului
f) certificat de cazier judiciar sau, după caz, extrasul de pe cazierul judiciar
g) adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului
h) certificatul de integritate comportamentală
i) curriculum vitae, model comun european

Adeverinţa care atestă starea de sănătate conţine, în clar, numărul, data, numele emitentului şi calitatea acestuia, în formatul standard stabilit prin ordin al ministrului sănătăţii. Pentru candidaţii cu dizabilităţi, în situaţia solicitării de adaptare rezonabilă.

Copiile de pe actele prevăzute la lit. b) – e) prevăzute mai-sus se prezintă însoţite de documentele originale, care se certifică cu menţiunea „conform cu originalul” de către secretarul comisiei de concurs.

Calendarul de desfășurare a concursului

Selecția dosarelor
Dosarele se pot depune până în data de 15.10.2024 – 28.10.2024 ora 16.00.
În data de 30.10.2024 se vor afișa rezultatele selecției dosarelor, iar până la data de 01.11.2024 candidații pot depune contestații.
Rezultatele contestațiilor selecției dosarelor va fi afișat în data de 04.11.2024.

Proba practică
Proba practică va avea loc în data de 05.11.2024 ora 7.00 la Căminul de Bătrâni la sediul din b-dul 1 Decembrie 1918 nr. 30.
În data de 06.11.2024 se va afișa rezultatul probei practice.
Contestațiile se vor putea depune până în data de 07.11.2024, urmând ca în data de  08.11.2024 să se afișeze rezultatele contestațiilor probei practice.

Interviul
Interviul va avea loc în data de 11.11.2024 ora 09.00 la Căminul de Bătrâni la sediul din b-dul 1 Decembrie 1918 nr. 30.
Rezultatul interviului va fi afișat în data de 12.11.2024, iar în data de 13.11.2024 candidații pot depune contestații.
În data de 14.11.2024 se vor afișa rezultatele contestațiilor interviului.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 15.11.2024.

Citește și:
Centrul Cultural „Teodor T. Burada” Constanța angajează artist instrumentist pentru Ansamblul Folcloric Profesionist Brâulețul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii