Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Negru Vodă din judeţul Constanţa caută consilier debutant. Detalii

ro

07 Oct, 2018 12:06 2224 Marime text
Primăria Negru Vodă din judeţul Constanţa organizează un concurs pentru ocuparea funcţiei publice de consilier debutant, în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei.

Pentru a putea deveni consilier debutant al Primăriei Negru Vodă, candidaţii trebuie să treacă peste două probe. Un scrisă, ce va avea loc în 7 noiembrie, începând cu ora 10 la sediul Primăriei Oraşului Negru Vodă şi un interviu, care se va desfăşura tot la sediul primăriei oraşului în data de 9 noiembrie, la ora 14.

Condiţiile de participare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, grad profesional debutant, din cadrul Seriviului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei sunt următoarele: candidaţii trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă, condiţii minime de vechime în specialitatea studiilor conforme cu art. 57, alin. 5 din Legea nr. 188/1999, cunoştinţe de utilizare a calculatorului.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului de organizare a concursului de recrutare în Monitorul Oficial al României.  

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia se afişează la sediul Primăriei Oraşului Negru Vodă din judeţul Constanţa.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii