Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Orașului Năvodari din județul Constanța scoate la concurs mai multe posturi. Vezi detalii

ro

17 Oct, 2024 15:46 149 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
Primăria Orașului Năvodari din județul Constanța organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi: unul post de Asistent social principal, două posturi de Asistent social principal și două posturi de Asistent social debutant.

Asistent social principal 
Candidații care doresc să participe la concursul pentru ocuparea postului de Asistent social principal trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în asistență socială.
Vechimea necesară în specialitatea studiilor este de minim 5 ani și se solicită aviz de exercitare a profesiei eliberat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, treapta de competență profesională principal.

Asistent social practicant
Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în asistență socială.
Vechimea necesară în specialitatea studiilor este de minim 1 an și se solicită aviz de exercitare a profesiei eliberat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, treapta de competență profesională practicant.

Asistent social debutant
Persoanele interesate de aceste două posturi trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în asistență socială. Nu este necesară vechime in specialitatea studiilor.
Se solicită aviz de exercitare a profesiei eliberat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, treapta de competență profesională debutant sau adeverință de înregistrare în Colegiul Național al Asistenților Sociali.

Dosarele de înscriere
Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 17 octombrie 2024 – 30 octombrie 2024 (inclusiv).

Proba scrisă
Proba scrisa va fi în data de 07 noiembrie 2024, ora 10.00 la sediul Primăriei orașului Năvodari, str. Dobrogei nr. 1, Jud. Constanta.

Proba interviu
Proba interviu se va susține în termen de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției si la sediul instituției angajatoare: Primaria Oras Navodari, jud. Constanta, str. Dobrogei nr. 1, site www.primaria-navodari.ro, e-mail: hr@primaria -navodari.ro, tel. 0241761603.


Citește și:
Liceul Tehnologic „Nicolae Titulescu”, Medgidia din județul Constanța organizează concurs pentru ocuparea unui post
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii