Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Specială 72 Jandarmi Cernavodă a început campania de recrutare! Detalii

ro

23 Jul, 2024 13:44 187 Marime text

Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ a început luni, 15 iulie, a.c., campania de recrutare a:
  • 52 de subofițeri pază principal;
  • 1 subofițer tehnic – comunicații;
  • 1 subofițer administrativ principal - financiar,
prin încadrare directă și rechemare în activitate, pe durată nedeterminată. Vârsta minimă a candidaților este de 18 ani, iar cei interesați trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat.

Candidații se pot înscrie până la data de 31 iulie, a.c., perioadă în care se pot depune dosarele de recrutare. Conform anunțului postat pe pagina web a unității, documentele se transmit doar online, în aceeași perioadă.

Potrivit graficului de concurs, prima probă eliminatorie va angrena candidații, în perioada 19-30 august, a.c., la susținerea unei evaluări a performanțelor fizice, cu excepția celor care optează pentru ocuparea funcțiilor de subofițer tehnic - comunicații și  subofițer administrativ principal – financiar care nu vor susține această probă. Traseul este descris în anunțul postat pe pagina web, iar proba este complexă. Atenție, la concursurile anterioare, circa 30% dintre candidați au picat evaluarea, din cauza grabei, a echipamentului sportiv neadecvat, sau necunoașterii traseului probei.

La ultimul concurs de amploare, organizat în vara anului 2022, candidații, a căror medie de vârstă s-a situat la nivelul de 30 de ani, au optat să intre în rândurile Jandarmeriei Cernavodă pentru a obține un loc de muncă stabil, cu o salarizare sigură, normă de hrană și normă de echipare, asigurarea transportului de la domiciliu la și de la locul de muncă și alte oportunități de dezvoltare în cariera militară.

Cerințele, condițiile de încadrare, calendarul concursului și formularele necesare sunt postate pe pagina web www.jandarmeriacernavoda.ro (Anunțuri-angajări), alături de adresele de corespondență:
  •  concurspaza@jandarmeriacernavoda.ro
  • concursfinanciar@jandarmeriacernavoda.ro
  •  concurscomunicatii@jandarmeriacernavoda.ro

Citește și:

Angajări ConstanțaVrei să fii polițist local? Sunt zeci de locuri disponibile!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii