Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două noi hipermarketuri Carrefour în Constanța. Iată ce surprize îi așteaptă pe clienți

ro

12 Jul, 2024 09:00 2298 Marime text

Carrefour deschide poftele Constanței odată cu inaugurarea celor două hipermarketuri remodelate din oraș, unul amplasat în centrul comercial City Park (bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116 C), iar celălalt în cartierul Brătianu (str. Cumpenei 2). Constănțenii sunt invitați să descopere prospețimea legumelor și fructelor de sezon de la fermieri locali și regionali, selecția de produse românești la prețuri accesibile, care conservă gustul rețetelor tradiționale de odinioară și multe alte oferte și beneficii.

Deschise zilnic între orele 07:00 și 23:00, cele două hipermarketuri integrate în rețeaua retailerului francez după achiziția brandului Cora oferă o experiență completă de cumpărături, punând la dispoziție o gamă variată de produse pentru toate buzunarele. Indiferent de modul în care aleg să cumpere, clienții pot accesa întregul univers de produse Carrefour, pentru orice nevoie.

Noile magazine deschid poftele Constanței cu produse proaspete, de la producătorii locali, și cu cele mai reprezentative produse din portofoliul retailerului: https://lp.carrefour.ro/campanii-constanta/ 
  • Lactate fabricate din ingrediente naturale de către producători locali și regionali „Elda Mec” cu brandul Elda;
  • Mezeluri pregătite după rețete tradiționale de către producătorul regional „Carniprod”;
  • Produse de brutărie, realizate în laboratoarele proprii de către specialiștii Carrefour;
  • Dulce și produse de cofetărie, inclusiv tradiționale, de la cofetăria „Crizantema”;
  • O sortimentație bogată de produse BIO, pentru o alimentație echilibrată.
Programul „Grădina Noastră”, ce susține fermierii români, le oferă clienților care trec pragul hipermarketurilor opțiuni sănătoase la prețuri accesibile. Pe rafturile dedicate, clienții pot găsi produse proaspete și locale de la cooperativele din Vărăști, Brezoaele și Fierbinți. De asemenea, Ferma Kotys aprovizionează hipermarketurile nou deschise cu legume de sezon precum roșii, castraveți și ardei, iar Mălina Fresh le oferă clienților Carrefour vinete și dovlecei de cea mai înaltă calitate. Și pentru că românii nu apreciază doar legumele de sezon, ci și fructele, cele două magazine le oferă caise, prune, cireșe, piersici, nectarine si struguri, toate acestea produse în zona Dobrogei.

Mai mult, clienții au acces la o gamă extinsă de vinuri românești din programul Deschidem Vinul Românesc, creat de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării. Vinuri precum „Caii de la Letea Geneza Aligote” și  „Mysterium Sauvignon Blanc” pot fi descoperite de iubitorii de gusturi locale în categoria Vin din Regiunea Ta. Alături de ele, sunt disponibile vinuri încredințate doar rafturilor Carrefour prin selecția Exclusiv (cum ar fi „Tectonic” sau Domenii Cotnari ediție limitată, „Fetească Neagră Rose” și „Grasă de Cotnari”), precum și vinuri gastronomice apreciate de specialiști și căutate de cunoscători, din gama Premium.   

De pe rafturile magazinelor nu lipsesc nici produsele marcă proprie deosebit de apreciate de către români. Produsele din gamele Drag de România, Filiera Calității Carrefour, Simpl, Carrefour Essential sau fructele și legumele din programul Creștem România BIO sunt printre preferatele clienților. Pentru experiențe gastronomice speciale, sunt recomandate produsele certificate Filiera Calității, cum ar fi carnea Black Angus și păstrăvul de Zăganu, dezvoltate în baza unor condiții stricte de calitate. 


Ce surprize îi așteaptă pe clienți în noile hipermarketuri din Constanța?

  1. Produse pentru întreaga familie
În plus, magazinele includ în oferta lor și produse non-alimentare nelipsite din gospodărie, de la echipamente și articole pentru gătit (electrocasnice, veselă, ustensile de bucătărie), produse de curățenie sau pentru casă și grădină, până la jucării pentru cei mici, articole vestimentare din colecția TEX sau produse de îngrijire personală. Pe lângă serviciile consacrate disponibile în hipermarketurile Carrefour (PayPoint, plată facturi sau viniete), clienții pot beneficia și de opțiuni precum cardul de cumpărături BT Direct, divizia consumer finance a Băncii Transilvania, prin care beneficiază de 5% cashback din valoarea tuturor cumpărăturilor realizate prin plata integrală în magazin și online, pe Carrefour.ro. La Carrefour Brătianu este disponibil și automatul de vânzări asigurări KIWI.
  1. Universul Act for Good Carrefour – direct în buzunarul clienților, prin intermediul aplicației mobile
Carrefour extinde beneficiile programului Act for Good și în noile magazine din Constanța. Disponibil în aplicația Carrefour, programul permite acumularea de puncte de loialitate pentru discounturi și experiențe diverse, precum și pentru a susține comunitatea prin fapte bune.
  1. Modernizarea experienței de cumpărare
Clienții pot accesa acum produsele din magazinul fizic nu numai prin intermediul aplicației și al site-ului carrefour.ro, ci și al platformelor partenere BRINGO, Glovo și Tazz . BRINGO, prima platformă românească de personal shopping care efectuează livrări de la 90 de minute, la 30 sau chiar, în timp record, în 15 minute, oferă un univers cu multiple opțiuni, din care clienții pot alege cum preferă să intre în posesia cumpărăturilor, cu livrare direct acasă sau gata pregătite în hipermarket pentru ridicare personală, prin opțiunea Click & Collect. Totodată, din secțiunea Hipermarket a aplicației Glovo, clienții pot selecta produsele dorite din magazinele Carrefour Constanța, iar Glovo le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute. Mai mult, din secțiunea Supermarket a aplicației Tazz, clienții pot selecta produsele dorite de la hipermarketul, iar Tazz le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute.
În plin sezon, atât constănțenii, cât și turiștii se pot bucura de noile hipermarketuri Carrefour din Constanța, cu o gamă largă de produse, prețuri atractive și o experiență de top la cumpărături.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii