Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inul, materialul vedeta al verii - idei de ţinute cool

ro

20 Jun, 2024 14:31 358 Marime text

Hainele de vara nu trebuie doar să arate bine, ci trebuie să îţi ofere şi confortul de care ai nevoie, în special în zilele foarte călduroase. De aceea, este bine să acorzi o atenţie sporită materialelor din care sunt realizate hainele de vară. Printre cele mai iubite variante se număra bumbacul, vâscoză, dar şi inul.
Inul este un material vaporos şi răcoros, numai bun pentru vară, care are avantajul de a rezista excelent în timp. Este perfect pentru sezonul cald, atât în ţinute lejere de zi, cât şi-n ţinute smart casual.
Dacă vrei să incluzi piese din in în garderoba ta, iată câteva idei de ţinute care să îţi trezească inspiraţia:

Rochii maxi şi genţi de paie
Rochiile maxi se număra printre cele mai populare alegeri când vine vorba de ţinute de zi în sezonul cald. Acestea se asortează uşor şi se potrivesc aproape tuturor tipurilor de siluete. Le poţi purta cu sandale cu platformă, balerini sau chiar tenişi, în funcţie de momentul zilei şi de ocazie.
Dacă vrei o ţinută boho chic, în care să te simţi confortabil întreaga zi, atunci optează pentru o rochie maxi din in, în nuanţe deschise sau pământii. Va merge de minune cu o geantă din paie de dimensiuni medii sau mici şi sandale cu talpă joasă sau tenişi.
Rochiile maxi din in sunt vaporoase, prietenoase cu pielea şi simplu de asortat, mai ales atunci când eşti pe grabă.

Tricouri lejere şi jeanşi
Cele mai multe tricouri sunt realizate din bumbac, un material prietenos cu pielea şi accesibil din punct de vedere al preţului. Asta nu înseamnă că bumbacul reprezintă singura alegere inspirată, în special în zilele caniculare.
Tricourile din in sunt perfecte dacă îţi doreşti piese vestimentare lejere, vaporoase şi foarte durabile.
Ca să alcătuieşti un outfit reuşit fără efort, alege să porţi tricourile din in cu jeanşi cu croi lejer, în culori precum alb, gri sau albastru deschis. Accesorizeaza o astfel de ţinută cu o geantă crossbody în culori vii şi un ceas cu design clasic. Un ceas Seiko poate fi o super alegere dacă vrei un model timeless. Ceasurile Seiko cu curea metalică în nuanţe argintii sau aurii se vor potrivi de minune cu o mulţime de piese vestimentare, de la tricouri şi jeanşi şi până la rochii.

Seturi în culori pământii
Hainele la set sunt mai populare că niciodată, iar motivele nu sunt puţine. Să alegi un set din două piese te va scuti de timp petrecut în faţa dulapului, dar şi de sesiuni de shopping în care te întrebi cum vrei asorta piesele acasă. În plus, un astfel de set îţi oferă două piese individuale, pe care le poţi purta şi separat dacă doreşti.
Ca să obţii un look efotless chic de vară, achiziţionează un set din in, alcătuit din pantaloni lejeri şi cămaşa sau tricou. Poartă-l cu sandale cu talpa joasă, tenişi deschişi la culoare sau chiar balerini.
Seturile lejere de in se accesorizeaza rapid cu brăţări colorate, pălării de vară, dar şi ceasuri. Dacă vrei ceasuri care să meargă cu aproape orice fel de ţinută de zi, îndreaptă-te către branduri clasice. Un ceas Seiko se va asorta atât cu seturi de in, cât şi cu rochii delicate. Dacă preferi un model sport, îndreaptă-te către un ceas Casio.

Sacouri şi genţi crossbody
O piesă vestimentară clasică, sacoul îşi merită locul în garderoba ta, indiferent de anotimp. Ca să alcătuieşti în doi timpi şi trei mişcări o ţinută smart casual de vară, asortează un sacou de in în nuanţe pastelate cu jeanşi cu croi clasic şi o geantă crossbody în nuanţe de bej său alb murdar. Accesorizeaza ţinută cu un ceas Seiko, Fossil sau Michael Kors şi pantofi tip loafers.
Inul este cu siguranţă unul dintre materialele vedeta ale verii. Piesele din acest material rezista excelent în timp şi se pot mula pe orice stil vestimentar. Dacă vrei să arăţi impecabil şi să te simţi grozav vara aceasta, include în garderoba ta cel puţin două sau trei piese de in.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii