Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va fi vremea sâmbătă, 04 octombrie 2024, în Constanța

ro

04 Oct, 2024 21:48 175 Marime text
foto: Freepick.com
Sâmbătă, 05 octombrie, vremea în Constanța promite să fie în mare parte însorită, cu o temperatură de 24°C. Cerul va fi mai mult senin. 

Precipitațiile sunt minime, cu o probabilitate de doar 10%, astfel că riscul de ploaie este scăzut. Umiditatea rămâne moderată, la 77%.

Vântul va adia ușor cu o viteză de aproximativ 10 km/h, suficient pentru a aduce o briză plăcută pe malul mării. 



Se strică, din nou vremea! Ploile cuprind toată țara! Avertizare Cod Galben lângă județul Constanța

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi, 4 octombrie 2024 noi avertizări meteo de vreme rea ce vizează cea mai mare parte din țară. 

Potrivit ANM, a fost emisă o informare meteo de ploi moderate cantitativ valabilă în intervalul 04 octombrie, ora 10.00 – 07 octombrie, ora 21.00. 

Din dimineața zilei de vineri (04 octombrie) și până în dimineața zilei de sâmbătă (05 octombrie), temporar va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia, nordul Moldovei și nord-vestul Munteniei.
     
Sâmbătă (05 octombrie) vor fi ploi în majoritatea regiunilor, iar duminică și luni (06 și 07 octombrie), mai ales în jumătatea de est a teritoriului.
     
Vor fi averse, însoțite pe spații mici de descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 20...30 l/mp și pe arii restrânse peste 40...50 l/mp.  În regiunile sudice și estice vântul va avea intensificări temporare cu viteze în general de 40...50 km/h.


ZIUA de Constanța vă oferă cele mai recente informații meteorologice pentru județul Constanța. Urmăriți ziarul nostru pentru cele mai actualizate prognoze meteo și informații utile!



Citește și:

Vremea în Dobrogea 30 septembrie – 14 octombrieCum vor evolua temperaturile în următoarele două săptămâni la malul mării

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii