Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni? Iată ce spun specialiștii

ro

06 Dec, 2021 12:42 1591 Marime text
Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo valabilă pentruă urmtoarele două săptămâni în Dobrogea.





În prima săptămână de prognoză se vor înregistra variații semnificative de temperatură de la o zi la alta.




În 6 și 7 decembrie vremea va fi caldă, cu o medie regională a temperaturilor maxime de 12...14 grade și minime de 6...8 grade.




În următoarele două zile (8 și 9 decembrie) se va răci accentuat, astfel că valorile termice diurne vor scădea la 5...6 grade, iar temperaturile minime din dimineața de 9 decembrie se vor situa în jurul valorii de -1 grad.





Spre finalul săptămânii se va încălzi din nou, media estimată urmând să revină la 12...14 grade, iar a celor minime la 6...8 grade.



Pentru a doua jumătate a intervalului și în această regiune, regimul termic nu va avea variații semnificative, tendința fiind de scădere treptată, astfel că maximele vor fi în medie de 6...7 grade, iar minimele de 2...3 grade.




Aria precipitațiilor va fi în extindere în primele zile ale intervalului, astfel că în 7 decembrie local se vor înregistra cantități însemnate de apă. Local și temporar, se vor semnala precipitații și în zilele de 10 și 11 decembrie, iar cu o probabilitate mai redusă și în restul intervalului. 


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii