Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj RO-Alert pentru mai multe localități din Tulcea. Cod portocaliu de vreme severă!

ro

01 Sep, 2024 14:27 267 Marime text


Mesaj RO ALERT, foto: Pexels În urmă cu scurt timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea, a emis un mesaj RO-Alert pentru localitățile Babadag, Baia, Topolog, Casimcea, Slava Cercheză, Dăeni, Ceamurlia de Jos, Stejaru, Ostrov, Ciucurova, Dorobanțu, Beidaud și Horia unde se vor semnala averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.

De asemenea, au fost dispuse măsuri preventive pentru optimizarea timpului de răspuns în cazul producerii unor viituri pe DN22 F între localitatea Horia și Popasul Căprioara prin dislocarea în localitatea Horia a unui echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru de primă intervenție și comandă și ambarcațiuni pneumatice. 

Avertizarea meteo de cod portocaliu este valabilă până la ora 15:00. 

Alte 28 de localități se află până la ora 15:00 sub o avertizare de cod galben. 

Se vor semnala averse torențiale care vor acumula 15...25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.- a transmis ISU Delta Tulcea. 

Până în acest moment nu sunt apeluri la numărul unic de urgență 112.



Citește și:

Bilanțul salvatorilor de la ISU Dobrogea în urma ploilor abundente din județul Constanța. Intervenții în peste 200 de situații de urgență
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii