Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo pentru Constanța. Ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni?

ro

08 Jul, 2024 12:52 176 Marime text
foto: Unsplash Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni în Dobrogea.

În cea mai mare parte a intervalului, valul de căldură va persista, iar în partea continentală a regiunii va fi caniculă, cu temperaturi maxime în medie de 36...38 de grade; extrem de cald va fi și pe litoral unde în orele după-amiezilor se vor atinge valori de 32...35 de grade.

Potrivit meteorologilor, nopțile vor deveni tropicale, minimele termice urmând a se situa între 21 și 25 de grade, mediat regional.

O ușoară ponderare a regimului termic este estimată pentru ultimele zile ale perioadei de referință, totuși vremea va râmâne local caniculară; temperaturile maxime vor fi de 32...35 de grade, iar minimele de 20...22 de grade, în medie.

Regimul pluviometric va fi deficitar; ploi slabe, de scurtă durată vor fi posibile izolat în data de 10 iulie, iar probabilitatea pentru manifestări locale de instabilitate atmosferică va fi în creștere la finalul perioadei de referință. 



Citește și:

Cod Galben în Dobrogea. Valul de căldură se intensifică mâine la malul mării!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii