Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo pentru următoarea săptămână. Iată cum va fi vremea în Dobrogea

ro

29 Jun, 2024 13:51 539 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pixabay
 
  • În următoarele 24 de ore cerul va fi mai mult senin cu ușoare intensificări al vântului pe tot teritoriul României, potrivit prognozei ANM. 
     
În următoarele 24 de ore cerul va fi mai mult senin cu ușoare intensificări al vântului pe tot teritoriul României, potrivit prognozei ANM. 
 
În intervalul 01.07.2024 ORA 09:00 - 02.07.2024 ORA 09:00 canicula se va extinde și va cuprinde majoritatea regiunilor, iar în cele sudice se va intensifica ușor comparativ cu ziua anterioară, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 de grade pe litoral și în jurul a 38 de grade în Câmpia Română; local noaptea va fi tropicală, iar minimele vor fi cuprinse în general între 14 și 22 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, ziua pe alocuri în nord, nord-vest și la munte, iar în a doua parte a intervalului, în vest și nord-vest, și pe arii mai restrânse în sud-vest și în centru, unde se vor semnala și vijelii și căderi de grindină. Ploile vor avea caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate, potrivit Știri pe Surse.


Citește și:
Vremea la Constanța 29 iunie 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii