Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 02.10.2009

ro

02 Oct, 2009 20:10 961 Marime text

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 21 evenimente, din care 6 evenimente împotriva avutului privat, 3 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 12 evenimente de altă natură.

Dosare penale pentru furt calificat

În noaptea de 01/02.10.2009, în jurul orei 23.45, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Brizei un bărbat încearcă să sustragă bunuri din autoturisme.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au depistat în flagrant pe P. Constantin, de 55 de ani, din Constanţa, în timp ce sustrăgea un acumulator auto de la autoturismul lui T. Alexandru, parcat pe strada indicată. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal fiind cercetat în stare de libertate.

 

Poliţiştii Secţiei 2 au depistat pe G. Neculae, de 40 de ani, din localitatea Todiderşti, judeţul Vaslui, care prin spargerea geamului de la uşa de accces a pătruns în incinta unei societăţi a sustras un pet de 0,5 l ce conţinea alcool sanitar. Societatea este monitorizată de o firmă de pază, fiind prevăzută cu camere de supraveghere şi sistem de alarmă care s-a declanşat în momentul pătrunderii persoanei în interior. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal fiind cercetat în stare de libertate

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere cercetează în stare de libertate pe H. Vasile, de 27 de ani, din Galaţi, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere cercetează în stare de libertate pe B. Claus, de 23 de ani, din Ovidiu, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii