Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa

ro

17 Jun, 2010 19:14 945 Marime text
În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 21 evenimente, din care 12 evenimente împotriva avutului privat, un eveniment la regimul circulaţiei rutiere şi 8 evenimente de altă natură.

Cercetările continuă în cazul conflictului izbucnit între un grup de persoane şi agenţii de pază ai unei societăţi

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 3 în cazul conflictului din data de 16.06.2010, dintre două grupuri de persoane, s-a stabilit faptul că I. Valentin, de 29 de ani, M. Ion Mădălin, de 26 de ani, C. Laurenţiu, de 28 de ani, T. George Marius, de 32 de ani, şi A. Alexandru, de 26 de ani, toţi din Constanţa, agenţi de pază la o firmă de profil din Constanţa i-au agresat fizic pe M. Gheorghe Marius, de 27 de ani şi pe R. Severin, de 28 de ani, ambii din Constanţa. În timpul altercaţiei, agenţii de pază au folosit sprayuri cu gaz iritant lacrimogen, tonfe şi bastoane telescopice. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale primite de victime şi de probele administrate în cauză se va stabili şi încadrarea juridică a faptei.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări în cazul lui T. George Marius, posesor legal al unui pistol cu bile de cauciuc, pentru a stabili în ce condiţii bărbatul a făcut uz de armă.

Dosar penal pentru furt calificat

În ziua de 16.06.2010, ora 16:45, poliţiştii Secţiei 2 au depistat pe A. Nicolae, de 30 de ani din localitatea Şelaru, judeţul Dâmboviţa, care avea asupra sa un acumulator auto a cărui provenienţă nu a putu-o justifica. În urma investigaţilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta a sustras acumulatorul cu puţin timp în urmă de la un autoturism marca Dacia 1310, ce era parcat pe strada Soveja. Prejudiciul în valoare de 200 lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

Port ilegal de armă albă

În noaptea de 15/16.06.2010, în jurul orei 01:30, poliţiştii Secţiei 1 l-au depistat pe strada Pescarilor pe S. V.-D., de 16 ani, din Constanţa, care avea asupra sa un baston telescopic de culoare neagră cu lungimea de 40 cm. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

Flagrant la prostituţie

În ziua de 16.06.2010, ora 22:25, poliţiştii Secţiei 2 au depistat-o în flagrant pe M. Mihaela, de 29 de ani, din localitatea Balaciu, judeţul Ialomiţa, în timp ce întreţinea raporturi sexuale orale cu un bărbat contra sumei de 20 de lei. Celei în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetată în stare de libertate.

În noaptea de 15/16.06.2010, în jurul orei 02:35, poliţiştii Secţiei 2 au depistat-o în flagrant pe M. Raluca, de 18 ani, din Bucureşti, care întreţinea raporturi sexuale orale cu un bărbat contra sumei de 30 de lei. Celei în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetată în stare de libertate.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii Serviciului Rutier cercetează în stare de libertate pe C. Ion, de 53 de ani, din Constanta, care în data de 16.06.2010 a condus o autoutilitară în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (1,66 mg/l alcool pur in aerul expirat). În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii din Cumpăna cercetează în stare de libertate pe C. Constantin, de 29 ani, din Constanţa, care a condus un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză s-a întocmit dosar penal.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii