Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - Miercuri, 03 Martie 2010

ro

03 Mar, 2010 19:09 1646 Marime text

dragomiroiu_ciprian.jpgÎn ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 36 evenimente, din care 15 evenimente împotriva avutului privat, 8 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 13 evenimente de altă natură.

toc_constantin.jpgPersoane reclamate ca fiind dispărute de la domiciliu căutate în continuare de oamenii legii
Poliţiştii din Istria au fost sesizaţi, în ziua de 02.03.2010, despre faptul că în noaptea de 28.02./01.03.2010, ora 23:00, Toc Constantin de 20 ani şi Dragomiroiu Ciprian Ionuţ de 19 ani, ambii din sat Nuntaşi, comuna Istria au plecat pe lacul Sinoe, cu o barcă propulsată de motor, pentru a scoate plasele de pescuit din lac şi până în prezent nu au revenit la domiciliu. Au fost organizate şi desfăşurate activităţi de căutare cu participarea a trei scafandri şi cinci pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea, cu o ambarcaţiune, precum şi zece voluntari cu patru ambarcaţiuni, tineri nefiind identificaţi. Activităţile de căutare vor fi reluate în cursul zilei de astăzi, împreună cu lucrătorii I.S.U. Dobrogea şi ai Poliţiei de Frontieră Constanţa.

Suspecţi de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie depistaţi de poliţişti
În seara de 27.02.2010, în jurul orei 19.00, în timp ce se deplasa pe strada Frumoasei, V. B., de 14 ani, din Mangalia, a fost agresat fizic de persoane cu identităţi necunoscute, care l-au lovit cu pumnul în faţă şi i-a sustras telefonul mobil, după care au fugit. Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 1.000 lei.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat pe C. Tudor, de 20 de ani, din Constanţa, pe C. D, de 15 ani, din Mangalia, pe M.I., de 14 ani, din Mangalia şi pe G.C., de 17 ani, din Mangalia, ca fiind suspecţi de comiterea tâlhăriei asupra minorului V.B. În urma extinderii cercetărilor poliţiştii au stabilit faptul că aceştia sunt suspectaţi şi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, din data de 26.02.2010, asupra părţilor vătămate M. C. şi B. B., cărora le-au sustras prin violenţă două telefoane mobile. Bunurile au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate.
C. Tudor şi G. C. sunt cercetaţi în stare de reţinere pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca în data de 03.02.2010 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă, ceilalţi minori fiind cercetaţi în stare de libertate.

Infracţiune la Legea C.E.C. - ului
Poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor au documentat activitatea infracţională a lui M. Iulian, administrator al unei societăţi din Constanţa carw a emis o filă C.E.C., în valoare de 61.839 lei în favoarea unei alte societăţi, filă ce nu conţinea elementele esenţiale stipulate de lege iar firma administrată de M. Iulian nu avea disponibil în contul bancar. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Dosar penal pentru furt calificat şi distrugere

Poliţiştii din Aliman cercetează în stare de libertate pe P. Florin, de 25 de ani, din localitate întrucât în noaptea de 01/02.03.2010, a pătruns în curtea unui imobil şi sustras 8 panouri metalice, din care era confecţionată o magazie, pe care suspectul a demolat-o. Prejudiciul în valoare de aproximativ 1.500 lei a fost recuperat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.



Deţinere ilegală de plasă monofilament
Poliţiştii din Oltina cercetează în stare de libertate pe D. Silviu, de 32 de ani, din localitate, care în ziua de 02.03.2010 a fost depistat având asupra sa o plasă monofilament în lungime de 50 m, pe care o deţinea ilegal şi 1,5 kg. peşte. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Posesor al unui Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii depistat şi încarcerat de poliţişti
Polițiştii din Medgidia au identificat şi reţinut pe D. MARIUS, de 21 de ani, din Medgidia ce poseda Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii având de executat 3,8 ani închisoare pentru furt calificat şi infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Suspectul a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Femeie găsită spânzurată în boxa imobilului în care locuia
Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, în data de 02.03.2010 de către G. Isabela despre faptul că în boxa de la subsolul blocului a găsit-o spânzurată pe mama sa, H. Miniodora, de 49 de ani.
Din verificările efectuate s-a constatat faptul că persoana plecase de acasa de aproximativ două zile spunând familiei că merge la o prietenă, în ultima perioadă fiind tot mai stresată din cauza lipsei unui loc de muncă. Cadavrul femeii nu prezenta urme de violenţă, fiind transportat la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, la data de 02.03.2010, pe P. Corneliu, de 32 de ani, din Viişoara, care a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehiule. În cauză s-a întocmit dosar penal.
Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, la data de 02.03.2010, pe S. Viorel, de 39 de ani, din Cumpăna, care a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehiule şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, la data de 02.03.2010, pe Z. Vasile, de 22 de ani, din Constanţa, care a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehiule. În cauză s-a întocmit dosar penal.
Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, la data de 02.03.2010, pe N. Ilie, de 48 de ani, din Constanţa, care a condus un autoturism pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce autovehicule şi care utiliza o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere falsă. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, la data de 02.03.2010, pe M. Constantin, de 60 de ani, din Corbu, care a condus un autoturism pe drumurile publice şi la solicitarea poliţistului a documentelor de identitate şi cele ale autoturismului acesta a prezentat un document fals ce reprezenta inspecţia tehnică periodică a autoturismului. În cauză s-a întocmit dosar penal.
Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, la data de 02.03.2010, pe A. Costina, de 37 de ani, din Constanţa, care conducea un autoturism pe drumurile publice având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii din Medgidia au depistat în trafic, în data de 02.03.2010, pe C. Atila, de 27 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe drumurile publice având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză s-a întocmit dosar penal.
Poliţiştii din Medgidia au depistat în trafic, în data de 02.03.2010, pe B. Mihai, de 44 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Independenţei fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii