Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin Informativ - Marti, 06 Aprilie 2010

ro

06 Apr, 2010 16:39 1508 Marime text

ov-1_1.jpgTrei bărbaţi au fost surprinşi luni, 05 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, în apropiere de Ovidiu, în timp ce încercau să taie mai multe componente metalice dintr-un sistem de irigaţie.

Echipajul de jandarmi aflat în patrulare a observat două bucăţi de furtun care ieşeau dintr-un autoturism Dacia 1300 staţionat şi care duceau la un cămin din beton, aflat la 20 de metri distanţă. Luaţi la întrebări, Florin N., de 29 de ani, Vasile-Valentin L., de 34 de ani şi Gheorghe D., în vârstă de 44 de ani, toţi din Ovidiu nu au putut să îşi justifice prezenţa în zonă şi nici nu au putut explica la ce foloseau furtunele care ieşeau din maşină.

ov-2_2.jpgÎn urma verificărilor, jandarmii au descoperit în autoturism două răngi de 1,5 metri lungime, un tub de oxigen şi o butelie de aragaz. În cele din urmă, persoanele în cauză au declarat că aveau de gând să taie mai multe componente metalice, pentru a le valorifica la un centru de colectare.

Faţă de cele constatate, au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptelor de distrugere şi furt. Documentele urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

NOTĂ PENTRU EDITOR

imagini realizate la faţa locului pot fi descărcate de la adresa:

www.jandarmeriaconstanta.ro/download.html

Luni, 05 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona străzii Ana Ipătescu din Constanţa a observat doi bărbaţi care cărau fiecare câte o geantă şi care, la vederea oamenilor în uniformă au încercat să îşi piardă urma pe o stradă din apropiere.

În câteva momente, persoanele suspecte au fost ajunse din urmă, blocate şi legitimate, cu toate că una dintre genţi fusese deja lăsată în urmă, la câţiva metri distanţă.

La cererea jandarmilor, Costel A., de 37 de ani şi Genghiz B., de 49 de ani din Constanţa au deschis genţile, din care au scos saboţi de frână şi alte componente metalice de tip C.F.R. Mai mult, în urma controlului corporal sumar preventiv, în hainele lui Genghiz B. a fost găsit un cuţit de aproape 20 de centimetri lungime.

Pentru continuarea cercetărilor, cele două persoane au fost conduse la sediul Secţiei 5 de Poliţie, iar pe numele lor au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptei de furt calificat, respectiv port ilegal de arme albe în locuri publice.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii