Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta (galerie foto)

ro

30 Jun, 2010 20:35 1459 Marime text
proba_stafeta_des.jpgInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" al judeţului Constanța organizează joi, 01 iulie a.c., Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă. În această etapă a concursurilor vor participa 3 echipaje, câte unul din cadrul fiecărui grup de intervenţie al inspectoratului, respectiv: Grupul 1 Constanţa - Palas, Grupul 2 Constanţa - Port şi Grupul 3 Cernavodă.

Fiecare echipaj va susţine patru probe:

- Scara de fereastră;

- Pista cu obstacole pe 100 metri;

- Ştafeta 4 x 100;

- Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.

Echipajul care se va dovedi a fi cel mai bine pregătit va reprezenta ISU „Dobrogea" la etapa zonală ce se va desfăşura în luna august, la Tulcea, competiţie în care se vor înfrunta patru judeţe: Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi.

Jurnaliștii interesați să asiste la competiţii sunt așteptați joi, 01 iulie a.c., începând cu ora 8:00, la sediul Stației de Pompieri Mangalia, strada Carol, mun. Mangalia (reper: din DN 39 se virează dreapta la coborârea podului de la Mangalia; se iese din sensul giratoriu în aleea aflată între drumul de acces spre stațiunea Venus și cel spre stațiunea Jupiter).

Vă așteptăm!

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii