Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI Buletin informativ – 16.05.2010

ro

16 May, 2010 22:38 1285 Marime text

cumpana.jpgSâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orei 14.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare cu o autospecială în zona localităţii Cumpăna a observat la circa 200 de metri de intrarea în comună un grup de patru bărbaţi care săpau deasupra unei conducte de irigaţii.

La vederea echipajului auto, persoanele respective au fugit printre casele din apropiere, abandonând la faţa locului sculele şi o căruţă trasă de un cal. Unul dintre fugari a fost ajuns din urmă, prins şi legitimat. Constantin Alexandru S., de 23 de ani din Cumpăna a dat toate detaliile cu privire la identităţile celorlalţi trei tovarăşi şi a declarat că aveau de gând să facă bucăţi conducta de irigaţii a S.N.I.F. Constanţa (foto), să o urce în căruţă şi să o ducă apoi la un centru de colectare a fierului vechi. În momentul sosirii jandarmilor, din pământ fusese scos deja un cupon de 8,5 metri de conductă, cu ajutorul a două baroase de cinci kilograme şi o rangă de un metru şi jumătate lungime.

Jandarmii i-au întocmit persoanei în cauză actele premergătoare pentru comiterea faptelor de furt calificat şi distrugere, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru continuarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii