Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politia de transporturi Constanta Buletin de presa

ro

17 Sep, 2009 21:46 1730 Marime text

In ultimele 24 de ore, unităţile şi subunităţile de poliţie feroviară şi navală din teritoriu au desfăşurat activităţi de cercetare, constatare si soluţionare a evenimentelor sesizate, efectuând acţiuni in vederea prevenirii si combaterii comiterii faptelor cu violenţă, descoperirea furturilor de bunuri din zona de competenţă, identificarea persoanelor ce călătoresc fraudulos pe trenurile de călători si prevenirea furturilor din bagajele călătorilor, respectiv asigurarea liniştii si ordinii publice au fost înregistrate mai multe evenimente, după cum urmează:

1. La data de 17.09.2009, in jurul orei 23:00, lucrătorii Biroului de Investigatii Criminale l-au depistat pe numitul B. Constantin, de 19 ani, din Constanta, cunoscut cu antecedente penale, care a sustras zahar industrial dintr-un vagon CF.

Din primele cercetari a rezultat ca, numitul B. Constantin, in timp ce se afla pe valea Portului, in jurul orei 19,30, a observat in triaj un tren la plecare, care era incarcat cu zahar. Acesta s-a urcat pe platforma unui vagon din compunerea acestui tren, iesind din Portul Constanta. In momentul in care trenul a oprit la semnal, in zona magazinului INTEREX, faptuitorul a deschis trapa vagonului, folosind o bucata de teava, lasand sa curga zaharul intre liniile de cale ferata.

Dupa plecarea trenului, acesta a incarcat zahar in saci, timp in care a fost depistat de politisti.

Asupra persoanei in cauza au fost gasiti 19 saci incarcati cu zahar industrial , aproximativ 1.500 kg.

Cercetarile se continua de catre politisti pentru documentarea intregii activitati infractionale a faptuitorului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 09 Feb, 2010 05:31 dar de restul trupei nu se stie nimic?? mai cautati