Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii Constanteni au intensificat actiunile de prevenire a furturilor din si de auto

ro

12 May, 2010 20:14 1226 Marime text
dsc05238_resize.jpgÎn ziua de 12 mai a.c., poliţiştii constănţeni au desfăşurat cinci acţiuni de prevenire a furturilor de şi din auto, pe raza de competenţă a Biroului de Ordine Publică Urban şi în zona Secţiilor 1, 2, 3 şi 4.

dsc05222_resize.jpgActivităţile se înscriu în cadrul Campaniei „Alianţă pentru siguranţă", demers iniţiat prin încheierea Protocolului de Cooperare în domeniul prevenirii criminalităţii între Inspectoratul General al Poliţiei Române - Institutul de Prevenire şi Psihosociologie şi Allianz - Ţiriac Asigurări S.A. destinată informării populaţiei cu privire la prevenirea spargerilor din locuinţe şi a furturilor de şi din auto.

dsc05232_resize.jpgAstfel, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu poliţişti de proximitate, agenţi de siguranţă publică şi poliţiştii Compartimentelor Sisteme de Securitate din cadrul celor 5 subunităţi au acţionat pentru prevenirea furturilor din şi de auto, în Piaţa Tomis II, în cartierul Faleză Nord, în campusurile universitare, în zona centrală şi în apropierea centrelor comerciale.

dsc05234_resize.jpgScopul acţiunilor a vizat informarea cetăţenilor cu privire la măsurile minime de siguranţă pe care ar trebui să le adopte în vederea prevenirii victimizării, pe acest segment de infracţiuni. Pe parcursul derulării activităţii, poliţiştii au purtat discuţii cu cetăţenii şi au înmânat flyere cu caracter informativ - preventiv.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii