Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Bun venit in Romania!

ro

24 Aug, 2009 22:46 958 Marime text

Îmbunătăţirea cunoştinţelor resortisanţilor statelor terţe cu privire la drepturile, obligaţiile precum şi posibilităţile lor de integrare în societatea românească"

Organizaţia ARCA - Forumul Român pentru Refugiaţi şi Migranţi anunţă lansarea proiectului „Bun venit în România! Îmbunătăţirea cunoştinţelor resortisanţilor ţărilor terţe cu privire la drepturile, obligaţiile precum şi posibilităţile de integrare în societatea românească ". Proiectul se desfășoară în perioada august - decembrie 2009 şi are drept scop îmbunătăţirea accesului resortisanţilor ţărilor terţe (RTT) la informaţii referitoare la drepturile, îndatoririle şi oportunităţile de integrare în România, în
vederea dezvoltării potenţialului acestora de a participa la viaţa socială, culturală, economică a societăţii gazdă.

Proiectul se derulează în cadrul Programului anual 2008 aferent Fondului European de Integrare a Resortisanţilor Ţărilor Terţe (ref: IF/08.02-01), fiind finanţat în proporţie de 75% de către Comisia Europeană. Diferenţa este asigurată din fondurile Oficiului Român pentru Imigrări (20%) şi organizaţia ARCA și partenerii (5%).

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii