Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGA Ilfov-Conducător auto prins în flagrant de dare de mită după un apel la Call-Center Anticorupție

ro

12 Apr, 2024 13:48 424 Marime text
Ilfov/Conducător auto prins în flagrant de dare de mită după un apel la Call-Center Anticorupție
 
La data de 11 aprilie 2024, în urma unui apel la Call - Center anticorupție – 0800.806.806, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au realizat prinderea în flagrant de dare de mită a unei persoane.
Apelul a fost formulat de doi polițiști din cadrul Poliției Locale Mogoșoaia care au semnalat faptul că un conducător auto le-a oferit o sumă de bani pentru a nu fi luate măsurile legale ca urmare a încălcării unor hotărâri ale Consiliului Local privind circulația autovehiculelor de mare tonaj.
Cu ocazia acțiunii de prindere în flagrant, conducătorul auto a oferit bani celor doi polițiști locali pentru a nu-i aplica sancțiune contravențională.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.
 
Facem precizarea că aceasta reprezintă, conform Codului de procedură penală, o etapă a procesului penal, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii