Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 06

ro

24 Nov, 2023 08:44 503 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condițiilor meteorologice.
 
Se circulă pe un carosabil acoperit cu zăpadă pe DN 17, în Pasul Tihuța/BN, unde se acționează cu utilaje și material antiderapant, precum și izolat, în regiunile înalte de munte.
 
Pe arterele rutiere din județele Caraș-Severin, Gorj, Timiș și Vâlcea este prezentă ceața, care reduce vizibilitatea sub 200 metri, iar pe alocuri chiar sub 50 metri.
 
Iar pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.
 
Recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condițiile meteo-rutiere din zonele în care urmează să se deplaseze, să-și echipeze autovehiculele cu anvelopele de iarnă dacă pe carosabil este zăpadă, gheață sau polei, să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum și să evite manevrele riscante, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii