Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 07

ro

01 Dec, 2023 08:40 613 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.   
 
Sunt precipitații sub formă de ninsoare în zona montană a județului Maramureș (în Pasul Gutâi și Pasul Prislop), fără a fi impuse restricții de trafic.
 
De asemenea, sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed, pe mai multe drumuri din județele Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Maramureș și Mehedinți, fără a fi probleme de vizibilitate.
 
Pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva și A10 Sebeș-Turda plouă, se circulă în condițiile unui carosabil umed, însă vizibilitatea este bună.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, se circulă pe un carosabil preponderent uscat, cu vizibilitate bună și valori reduse de trafic.
 
Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii