Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Alba Autoturism indisponibilizat de polițiști

ro

04 Sep, 2023 14:37 676 Marime text
Autoturism indisponibilizat de polițiști. Sursa foto: IPJ Alba

Autoturism indisponibilizat de polițiști

 
La data de 2 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostradă A1 Râmnicu Vâlcea - Deva au identificat și oprit, pentru control, un autoturism condus de un cetățean străin.
 
Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, pentru acest autoturism, este instituită o semnalare a autorităților din Italia, în bazele de date ale Poliției Române, fiind susceptibil a proveni din comiterea unei infracțiuni.
 
Ulterior, a fost solicitat sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Alba, care s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tăinuire și au procedat la indisponibilizarea autoturismului.

 Autoturism indisponibilizat de politisti. Sursa foto: IPJ Alba

Autoturismul, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, se află în custodia Inspectoratului de Poliție Județean Alba, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei.
 
Reținut de polițiști

La data de 3 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 34 de ani, din localitatea Războieni- Cetate, județul Alba, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
În cursul zilei de azi, 4 septembrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.
 
Informații de background:
 
La data de 2 septembrie 2023, în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ocna Mureș au depistat un bărbat de 34 de ani, din localitatea Războieni- Cetate, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Unirea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
Infracțiuni rutiere
 
La data de 3 septembrie 2023, în jurul orei 16.30, polițiștii din Zlatna au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 18 de ani, din orașul Zlatna, județul Alba.
 
În urma testării consucătorului auto, cu aparatul drugtest, a rezultat că era sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.
 
Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
La data de 3 septembrie 2023, în jurul orei 11.30, polițiștii din Zlatna, sprijiniți de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Alba au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din orașul Zlatna, județul Alba.
 
În urma testării consucătorului auto, cu aparatul drugtest, a rezultat că era sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.
 
Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Amplasarea radarelor în data de 5 septembrie 2023    
 
Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii