Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Buletin de presă

ro

22 Sep, 2023 13:43 565 Marime text
Bănuit de furt calificat, identificat și reținut
În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale a fost identificat un bărbat de 22 de ani, din Arad, care, în perioada iunie-august a.c., ar fi sustras diferite articole de îmbrăcăminte și bijuterii, din mai multe autovehicule.
În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunerea luării de măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, sub aspectul săvârșirii a 3 infracțiuni de furt calificat.
  
Acțiune preventivă, în județ
La data de 21 septembrie a.c., polițiștii orașelor Lipova și Ineu, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au desfășurat câte o acțiune preventivă, pe raza de competență, cu scopul menținerii unui climat de ordine și liniște publică și impunerii legislației rutiere.
În cadrul activităților au fost legitimate 115 persoane și verificate 104 autovehicule. Au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 28.600 de lei, fiind totodată reținute 2 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.
Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în județ cât și în municipiu.

 Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 117  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 41.200 de lei, din care 28 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 5 permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii