Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Infracțiuni rutiere

ro

28 Sep, 2023 16:17 753 Marime text
La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 03.57, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 28 de ani, din Neudorf, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Iuliu Maniu. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
A mai fost depistat, de polițiștii Biroului Rutier, un bărbat de 38 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii. Din verificări a reieșit că plăcuițele cu numărul de înmatriculare erau atribuite unui alt autoturism.
Cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 42.300 de lei, din care 48 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 12 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii