Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Reținut pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

ro

03 May, 2023 11:37 436 Marime text

                                                                                                                    Nr. 98 din 9 mai 2023

 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Reținut pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice
 
La data de 2 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura reținerii unui bărbat de 46 de ani, din Viișoara, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Ca urmare a unor imagini apărute pe rețelele de socializare, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița – Biroul de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și au dispus verificări.
 
Din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, de 77 de ani, în timp ce se deplasa în calitate de pasager cu un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Bistrița, ar fi fost agresat fizic, de către un alt pasager, un bărbat, de 46 de ani, din Viișoara.
 
La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, fiind ulterior introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Acesta urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


 
Ordin de protecție provizoriu emis de polițiști
 
La data de 2 mai a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui tânăr de 26 de ani, din Cicărlău, județul Maramureș.
 
Polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o tânără, cu privire la faptul că fostul concubin, de la finalul lunii aprilie și până în prezent i-ar fi adresat amenințări prin intermediul rețelelor de socializare și telefonic, de natură să-i provoace o stare de temere.   
 
În urma intervenției polițiștilor a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 26 de ani, fiind totodată întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de amenințare.
 
 
       Trei infracțiuni la regimul rutier constatate în urma unui accident de circulație
 
La data de 2 mai a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost solicitați să intervină la un accident rutier soldat cu pagube materiale, produs pe Drumul Județean 154, în Domnești.
 
La locul evenimentului polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din Șieu, care în timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o tânără de 27 de ani, din Domnești.
 
În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că șoferul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, autoturismul pe care îl conducea este neînmatriculat având aplicate numere de înmatriculare false.
 
Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii