Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Acțiuni pentru siguranța publică

ro

04 Apr, 2023 16:06 645 Marime text
Nr. 184.154 din 04.04.2023
 
Cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului             
La data de 32 aprilie a.c., în jurul orei 07:20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila-Biroul Rutier au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe Șoseaua Rm. Sărat din municipiu.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitatea a alcoolemiei.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
  •  
 
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști
Ieri, 3 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Astfel, pe raza localității de domiciliu, polițiștii au depistat un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Movila-Miresii, pe numele căruia, Judecătoria Făurei, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 9 luni și 10 zile închisoare ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier.
Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii