Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Conducător auto depistat pozitiv la testarea cu aparatul din dotare

ro

28 May, 2024 15:00 398 Marime text
Nr. 209574/134 din 28 mai 2024
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus măsură reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 23 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
În fapt, la data de 25 mai a.c., în jurul orei 09.00, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că, în cursul nopții de 24/25 mai a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns într-un lăcaș de cult din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.
 
Activitățile investigativ-operative derulate de polițiști au condus la identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei.
 
Astfel, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Gherla a admis propunerea de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis mandatul de 30 de zile.
 
 
**
 
Conducător auto depistat pozitiv la testarea cu aparatul din dotare
 
La data de 27 mai a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Compartimentului Rutier Huedin au oprit în trafic pe DJ108C, în comuna Aghireșu, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Sânpaul.
 
Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
**
 
 
Depistat în trafic, având dreptul de a conduce suspendat
 
La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din comuna Sânpaul, în timp ce conducea un autoturism pe DN1F E81, prin localitatea Baciu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
**
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii