Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ 8 iunie 2023

ro

08 Jun, 2023 13:54 830 Marime text


DEPISTAT LA VOLAN SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR PSIHOACTIVE
        
 
         La data de 08 iunie 2023, în jurul orei 01:00, un echipaj de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești a depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Liești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 25, în interiorul localității de domiciliu, sub influența substanțelor psihoactive.
         La testarea antidrog a fost indicată valoarea pozitivă la benzodiazepine (BZO), motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
         A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
        
 
MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUSE ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
         La data de 7 iunie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați – Biroul Urmăriri, au depistat și reținut pe raza municipiului Galați, un bărbat cu vârsta de 39 de ani, față de care Judecătoria Galați a emis la data de 31.05.2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 1 an și 10 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de influențare a declarațiilor.
         Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.
 
         În cursul aceleași zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați – Biroul Urmăriri, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Grivița, au depistat și reținut un alt bărbat cu vârsta de 40 de ani, care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, 1 lună și 10 zile. Față de acest bărbat, Tribunalul Galați a emis, la data de 30.05.2023, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracțiunii de pornografie infantilă.
         Și acesta a fost condus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii