Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Depistat la volan fără permis de conducere

ro

11 May, 2023 14:54 714 Marime text
Nr. 3044274 din 11 mai 2023
 
 
 
        
EVENIMENT RUTIER
 
         La data de 10 mai 2023, în jurul orei 19:00, pe DJ 251J, în interiorul satului Fundeanu, comuna Drăgușeni, județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.
         Din verificările preliminare, precum și după efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere a Poliției Oraș Târgu Bujor au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 53 de ani, din comuna Corod, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251J, în interiorul satului Fundeanu, ar fi efectuat viraj la stânga pentru a se deplasa pe DC 102, moment în care a lovit frontal un alt autoturism, care era condus regulamentar, pe cea de-a doua arteră rutieră, de o tânără, cu vârsta de 22 de ani, din comuna Drăgușeni.
         În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tinerei, care a fost preluată și transportată la spital pentru investigați medicale de specialitate.
         Chiar dacă la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, la spital au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
         A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
 
DEPISTAT LA VOLAN FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
        
 
         La aceeași dată de 10 mai 2023, în jurul orei 19:10, un echipaj de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Galați a oprit în trafic, pe strada Domnească, din municipiul Galați, un autoturism care era condus de un bărbat, cu vârsta de 66 de ani, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
         La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
***
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii