Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Depistați la volan fără permis de conducere

ro

20 Sep, 2023 12:49 721 Marime text
DEPISTAȚI LA VOLAN FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
 
La data de 19 septembrie 2023, în jurul orei 20:50 polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Galați au depistat, un bărbat, de 43 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victor Papilian, din localitatea de domiciliu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Pentru aceeași infracțiune mai sus menționată va fi cercetat un alt bărbat, cu vârsta de 24 de ani, din municipiul Galați, care a fost depistat în cursul nopții de 19/20 septembrie 2023, în jurul orei 01:50, de un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Galați în timp ce conducea un autoturism pe strada Crizantemelor, în apropiere de intersecția cu strada Tecuci, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
EVENIMENT RUTIER
 
La data de 19 septembrie 2023, în jurul orei 08:15, pe DJ 242, în interiorul satului Moscu, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia 2 persoane au fost rănite.
Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Oraș Târgu Bujor – Formațiunea Rutieră, s-a stabilit că o femeie, cu vârsta de 39 de ani, din satul Moscu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 242B, în interiorul localității de domiciliu la efectuarea unei manevre de schimbare a direcției de mers spre stânga a intrat în impact cu un alt autovehicul care era condus de un bărbat, cu vârsta de 66 de ani, din orașul Târgu Bujor, având direcția de deplasare către satul Băneasa.
Autovehiculele au fost avariate și au fost rănite cele două persoane care se aflau la volan. Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.
Conducătorii auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
 
MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI

În cursul zilei de 19 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Biroul Urmăriri împreună cu cei din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au pus în executare un  mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, emis de Curtea de Apel Galați la data de 18.09.2023, privind pe un bărbat, cu vârsta de 52 de ani, din sat Izvoarele, județul Galați. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat.
Persoana a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii