Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați La volan sub influența alcoolului

ro

14 May, 2024 15:11 349 Marime text
Nr. 44387 din 14 mai 2024
 
 
PERSOANE REȚINUTE PENTRU TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE, LOVIREA SAU ALTE VIOLENȚE ȘI PORTUL SAU FOLOSIREA FĂRĂ DREPT DE OBIECTE PERICULOASE
 
 
         La data de 11 mai 2024, în jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați prin apel la S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că la un magazin unde sunt comercializare produse mixte, aflat în satul Fundeanu, comuna Drăgușeni, din județul Galați, mai multe persoane ar fi provocat un scandal.
         Din verificările preliminare efectuate a rezultat că la data respectivă, cu puțin timp înainte de apelul telefonic, pe terasa acestui magazin unde se pot consuma și băuturi alcoolice/nealcoolice, în urma unui conflict verbal dintre două grupuri de persoane, cu vârstele cuprinse între 14 și 61 de ani, o parte dintre aceasta ar fi început să se agreseze fizic reciproc aruncând cu sticle de bere, iar apoi, folosindu-se de obiecte contondente și tăietoare înțepătoare.
         În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
         Ulterior, la data de 12 mai 2024, sub coordonarea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cercetările au fost continuate de polițiștii de la Poliția Orașului Târgu Bujor și de la Secția 5 Poliție Rurală Rădești, iar după audieri și după administrarea materialului probator, față de 4 bărbați, cu vârstele de 27, 26, 25, respectiv 23 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
         În cursul zilei de ieri, 13 mai, cei 4 bărbați au fost prezentați și la Judecătoria Târgu Bujor, de unde a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de tânărul de 23 de ani, precum și măsura arestării preventive de 30 de zile pentru ceilalți 3.
        
MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
         În data de 13 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au depistat pe raza municipiului Galați, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din aceeași localitate, față de care Tribunalul Galați a emis la data de 23.04.2024, un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 20 de zile de închisoare, într-o cauză penală în care a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.
           Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
 
***
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii