Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați La volan sub influența alcoolului

ro

20 May, 2024 12:52 351 Marime text
Nr. 44393 din 20 mai 2024
 
 
                                                                                        
DEPISTAȚI LA VOLAN FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE SAU SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 
 
         Și în weekendul care tocmai a trecut, polițiștii gălățeni au depistat șase bărbați în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau fără a deține permis de conducere.
 
         Primul dintre aceștia, un bărbat de 66 de ani, din municipiul Galați, a fost depistat de polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați pe strada Nufărului, din orașul de domiciliu, la data de 17 mai 2024, în jurul orei 15:45. Aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
         A doua persoană, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Drăgănești, județul Galați, a fost depistat de polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, la data mai sus menționată, în jurul orei 23:45. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
         Cel de-al treilea, de 32 de ani, din municipiul Tecuci, a fost depistat de polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci pe strada Ana Ipătescu, din localitatea de domiciliu, la data de 18 mai 2024, în jurul orei 11:45.  S-a stabilit faptul că cel aflat la volan avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice în urma unor abateri anterioare la regimul circulației rutiere.
 
         Cel de-al patrulea bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din satul Bucești, comuna Ivești, județul Galați, a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești pe DN 25, în interiorul comunei Liești, în cursul nopții de 18/19 mai 2024, în jurul orei 00:27. Aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
         A cincea persoană, un bărbat de 44 de ani din Târgu Bujor, a fost depistat de polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor pe DJ 242, la data de 19 mai 2024, în jurul orei 15:10, în timp ce conducea un motociclu. Aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-a stabilit că persoana în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
 
         Cel de-al șaselea, un bărbat cu vârsta de 30 de ani, din municipiul Galați, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, a fost depistat de polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați pe strada Cezar, din orașul de domiciliu, la data de 19 mai 2024, în jurul orei 15:50.
 
          În toate cazurile unde după testare rezultatele au fost pozitive la consumul de băuturi alcoolice, persoanele au fost conduse la unități spitalicești unde le-au fost recoltate mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei și au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar în celelalte cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
                                                             ***                                                    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii