Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați La volan sub influența alcoolului pe strada Mălureni, din municipiul Tecuci

ro

26 Jun, 2024 11:58 269 Marime text
Nr. 44420 din 26 iunie 2024
 
 
                                                                                                                                               
            
DEPISTAȚI LA VOLAN FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE ȘI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU A ALTOR SUBSTANȚE
 
 
         În data de 25 iunie 2024, în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci – Biroul Ordine Publică au depistat în trafic, pe strada Mălureni, din municipiul Tecuci, un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul autoturismului având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
***
        
         În data de 26 iunie 2024, în jurul orei 01:10, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Galați au depistat în trafic, pe strada Serei, din municipiul Galați, un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, care conducea autovehiculul pe drumul public, în timp ce avea acest drept suspendat.
         De asemenea, polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a valorii alcoolemiei.
         În ambele cazuri, au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar în ceea ce privește al doilea caz, și pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
***
 
EVENIMENT RUTIER
 
         La data de 25 iunie 2024, în jurul orei 12:24, la intersecția DN 25 cu strada Alexandru Ioan Cuza, în interiorul localității Independența, din județul Galați, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
         Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe drumul menționat, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galați, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un alt autovehicul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Tecuci, din impact acesta fiind proiectat într-un alt autovehicul, condus de către un bărbat de 53 de ani, din municipiul Galați.
         În urma accidentului rutier a rezultat avarierea autovehiculelor și rănirea unei femei în vârstă de 50 de ani, din municipiul Tecuci, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 27 de ani. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale de specialitate.
         Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
         Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.         
 
***                                                                                 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii