Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Mandat de executare

ro

12 Jun, 2024 13:30 370 Marime text
Nr. 44410 din 12 iunie 2024
 
 
                                                                                    
                                                                            
EVENIMENT RUTIER
         
 
         La data de 11 iunie 2024, în jurul orei 17:30, la km 36+600m al DN 26, pe raza localității Măstăcani din județul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.
         Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 27 de ani, cetățean străin, în timp ce conducea un ansamblu format din autoutilitară și semiremorcă, din direcția municipiului Galați, către localitatea Oancea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a sensului de deplasare, acroșând o tânără de 25 de ani, din localitatea Măstăcani, care se deplasa pe acostamentul drumului.
          În urma impactului, tânăra rănită a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
         Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotarea poliției, pentru stabilirea consumului de alcool și a substanțelor interzise, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
         În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.     
***
 
         MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
 
         În data de 11 iunie 2024, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au depistat pe raza satului Toflea, comuna Brăhășești din județul Galați, un bărbat în vârsta de 20 de ani, din aceeași localitate, față de care Judecătoria Tecuci a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an de închisoare, într-o cauză penală în care a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
 
***
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii