Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Poliția Rurală Rădești a fost sesizată prin apel la S.N.U.A.U

ro

15 May, 2024 14:46 321 Marime text
Nr. 44389 din 15 mai 2024
 
                                                                                             
                                                                                                                                                                         
         PERSOANE REȚINUTE PENTRU LIPSIRE  DE LIBERTATE ÎN MOD ILEGAL, LOVIREA SAU ALTE VIOLENȚE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE
 
 
         La data de 13 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un copil a fost agresat fizic în satul Jorăști, comuna Jorăști, din județul Galați.      
         În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Oraș Târgu Bujor și Secției 5 Poliție Rurală Rădești, a rezultat că la data respectivă, în jurul orei 13:30, un minor, de 11 ani, în timp ce se deplasa pe un drum comunal spre domiciliul său din aceeași localitate, în fața unui imobil, ar fi fost chemat de către un bărbat, de 30 de ani, să vină la el, sub pretextul că-i va oferi o sumă de bani.
         Ajuns în dreptul bărbatului, acesta l-ar fi apucat de mână și l-ar fi ținut, contrar voinței minorului. Din curtea imobilului ar fi ieșit un alt bărbat, de 61 de ani, care, la rândul său, l-ar fi imobilizat pe minor, după care l-ar fi lovit în repetate rânduri cu un bici, la nivelul corpului și al capului, provocându-i suferințe fizice și leziuni.
         În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
         În urma probatoriului administrat, la data de 14 mai 2024, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi bărbați.
         În cursul zilei de astăzi, 15 mai, aceștia vor fi prezentați la Judecătoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii măsurii arestării preventive.
 
                                                          ***
 
REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE
 
        
         La data de 13 mai 2024, în jurul orei 18:05, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost victima unei infracțiuni de furt, săvârșită în municipiul Tecuci, din județul Galați.
         În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, fiind vorba de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Nicorești, județul Galați, care, s-ar fi apropiat de femeia, de 73 de ani, din spate, și i-ar fi smuls lănțișorul de la gât, în timp ce aceasta se afla în dreptul ușii de acces în scara imobilului în care domiciliază.
         După administrarea probatoriului în cauza penală, la data de 14 mai 2024, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 15 mai, să fie prezentat la Judecătoria Tecuci, în vederea dispunerii măsurii arestării preventive.
 
***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii