Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Reținut pentru conducere fără permis auto și pentru punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat

ro

19 Sep, 2023 11:57 761 Marime text
La data de 16 septembrie 2023, în jurul orei 04:00 polițiști din cadrul posturilor de Poliție Cavadinești și Bălășești au depistat, un bărbat, de 48 de ani, domiciliat în comuna Cavadinești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DC 9, din localitatea de domiciliu fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În timpul verificărilor, polițiștii au stabilit că plăcuțele de înmatriculare care erau montate pe autoturism, aparțin unui alt auto, aflat în proprietatea acestui bărbat. De asemenea, autovehiculul pe care îl conducea a fost radiat din circulație, în Germania, din data de 21.08.2021.
La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Ulterior, la data de 18 septembrie 2023, în continuarea activităților de cercetare și după probatoriul administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului depistat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

EVENIMENT RUTIER
 
La data de 18 septembrie 2023, în jurul orei 08:30, la intersecția cu sensul giratoriu dintre străzile 1 Decembrie 1918, Ion Petrovici, Galați și bulevardul Victoriei, din municipiul Tecuci, a avut loc un accident rutier, în urma căruia 2 persoane au fost rănite.
Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 54 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, ar fi pătruns în sensul giratoriu mai sus menționat, moment în care a intrat în impact cu un moped, care se afla în intersecție și era condus de un bărbat, cu vârsta de 74 de ani, tot din municipiul Tecuci, dinspre strada Galați către strada Ion Petrovici.
În urma impactului dintre cele două autovehicule au fost rănite două persoane aflate pe moped, fiind vorba de conducătorul acestui vehicul, dar și soția sa, cu vârsta de 73 de ani. Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.
Conducătorii auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
 
MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

La data de 18 septembrie 2023, în urma activităților investigative efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au depistat și reținut pe raza municipiului Galați, trei bărbați, dintre care doi cu vârsta de 26 de ani și unul cu vârsta de 27 de ani, față de care Tribunalul Galați a emis, la data de 14.09.2023, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de 3, respectiv 4 ani într-o cauză penală în care au fost judecați pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri.
Persoanele depistate au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii