Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Infracțiuni rutiere

ro

26 Jun, 2023 10:18 497 Marime text
Nr. 7602/238 din 26 iunie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
REȚINUT PENTRU SĂVÂRȘIREA UNOR INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER
 
La data de 25 iunie a.c., ora 20.10, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizati prin apel 112, de către o femeie, din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană conduce imprudent, în zona școlii din localitate.
 
În temeiul sesizarii, la fata locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Ogrezeni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Dispensarului.
 
Din verficările efectuate, a reieșit faptul că acesta nu poseda permis de conducere, iar rezultatul testării cu aparatul drager a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice de sânge.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, conducătorul auto a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.    
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii