Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Acțiune cu forțe mărite în localițățile Slobozia, Andrășești și Ograda

ro

06 Jun, 2024 14:09 357 Marime text
                                                        Nr. 12210 din 06 Iunie 2024
 
 
 
ACȚIUNE CU FORȚE MĂRITE ÎN LOCALIȚĂȚILE SLOBOZIA, ANDRĂȘEȘTI ȘI OGRADA
 
 
Ieri, 05 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni și efectivelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o acțiune de amploare pentru menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului de producere a accidentelor rutiere, prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri.
 
În acest sens, s-a acționat pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 13 filtre rutiere.
 
Activitățile au avut ca scop verificarea respectării legislației în vigoare, descurajarea fenomenului infracțional și reducerea riscului rutier.
 
În cadrul activităților polițiștii au legitimat peste 251 de persoane, au fost verificate 228 de autoturisme și au fost efectuate testări cu aparatele etilotest și cu cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.
 
Pentru neregulile constatate, polițiștii au retras 13 certificate de înmatriculare și au reținut un permis de conducere.
 
În acest context, au fost aplicate 99 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.945 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.
 
Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, în întreg județul, iar scopul acestora nu este acela de a aplica sancțiuni, ci de a preveni orice eveniment negativ, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii