Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 31.01.2022

ro

31 Jan, 2022 16:01 1236 Marime text
Nr. 53104 din 31 Ianuarie 2022
 
BULETIN DE PRESĂ
           
 
            Șoferi depistați sub influența băuturilor alcoolice
 
Sâmbătă, 29 ianuarie a.c., în jurul orei 18:00, Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în flagrant, un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul  a indicat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Conducătorul auto a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului din Slobozia, unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
* * *
 
În aceeași seară de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 22:30, echipajul Serviciului Rutier a depistat un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului, în cadrul unui filtru rutier efectuat pe raza orașului Căzănești.  
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Munteni Buzău, iar în urma testării alcooltest efectuată cu aparatul Drager a reieșit o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Și în caest caz conducătorul auto a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Județean de Urgență Slobozia, unde i-au fost recoltate două mostre biologice din sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool.
* * *
 
În noaptea de 30/31 ianuarie a.c., în jurul orei 01:30, pe DN2A-E60, în interiorul localității Stejaru, polițiștii rutieri au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Giurgiu.
 
Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu apparatul Drager, ce a indicat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Conducătorul auto a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Slobozia, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii