Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Din activitatea polițiștilor rutieri

ro

12 Jun, 2024 15:13 397 Marime text
                                                        Nr. 12218 din 12 Iunie 2024
 
 

BULETIN DE PRESĂ

 
           Din activitatea polițiștilor rutieri
La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au oprit în trafic, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Fetești, în vederea verificării documentelor personale precum și ale autoturismului.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 1,38 mg/alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Șoferul, în prezența cadrelor medicale a refuzat prelevarea acestora.
 
În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcooluluiși “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
***
 
În cursul zilei de 11 iunie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coșereni în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, un șofer în vârstă de 35 de ani, din comuna Bărcănești.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a reieșit că șoferul  conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, iar autoturismul era neînregistrat.
 
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducereși “punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat.”
 
 
***
 
Polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe raza municipiului Fetești, un bărbat în vârstă de 51 de ani, care conducea un autoturism având dreptul de conducere cu restricții-suspendat.
 
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.”
 
 
 
       Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii ialomițeni pe numele unui bărbat de 41 de ani
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați în data de 10 iunie a.c., cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 50 de ani din municipiul Fetești ar fi fost agresată fizic de concubinul său, un bărbat de 41 de ani.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că în ziua de 10 iunie a.c., în jurul orei 16.30 între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeia de 50 de ani în timp ce se aflau la locuința comună din municipiul Fetești.
Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii