Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii ialomițeni pe numele unui bărbat de 42 de ani

ro

04 Jun, 2024 14:56 361 Marime text
                                                        Nr. 12207 din 04 Iunie 2024
 
 

BULETIN DE PRESĂ

 
 
           Dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier
 În cursul zilei de 03 iunie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coșereni în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Bărcănești.
 
În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consmului unor substanțe interzise.
 
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul pe drumurile publice, sub influența unor substanțe psihoactive.”
 
 
***
 
În cursul aceleiași zile a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Stelnica au oprit, pentru verificări, un șofer în vârstă de 69 de ani, din comuna Movila în timp ce conducea un tractor agricol, care tracta o remorcă neînmatriculată.
 
În urma controlului efectuat de polițiști, a reieșit că bărbatul în vârstă de 69 de ani nu poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
 
Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, a unui tramvai ori a unui tractor agricol sau forestier de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și “tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.
 
 
***
 
 
        Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii ialomițeni pe numele unui bărbat de 42 de ani   
 
Polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coșereni au fost sesizați în ziua de 03 iunie a.c., de către un bărbat de 69 de ani din comuna Movilița, cu privire la faptul că ar fi fost amenințat de către fiul său, în vârstă de 42 de ani din comuna Movilița.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că în ziua de 03 iunie a.c., în jurul orei 08.00 între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 42 de ani l-ar fi amenințat pe tatăl său în timp ce se aflau la locuința comună.
Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
Pe numele bărbatului în vârstă de 42 de ani a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea.”
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii