Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii ialomițeni pe numele unui bărbat de 56 de ani

ro

28 Jun, 2024 14:10 235 Marime text
                                                        Nr. 12232 din 28 Iunie 2024
 
 

BULETIN DE PRESĂ

 
 
           Din activitatea polițiștilor rutieri
 În cursul zilei de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, un bărbat în vârstă de în vârstă de 67 de ani, din municipiul Slobozia, în timp ce conducea un autoturism în comuna Perieți, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conducătorul auto au fost testat cu aparatul din dotare, rezultatul etilotestului indicând valoroare de 0,54 mg/alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transport la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
***
 
        Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii ialomițeni pe numele unui bărbat de 56 de ani   
 
Polițiștii din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați în ziua de 27 iunie a.c., de către un bărbat din localitatea Reviga, cu privire la faptul că sora sa în vârstă de 52 de ani ar fi fost agresată fizic de către soțul ei, un bărbat în vârstă de 56 de ani.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că în noaptea de 27 iunie a.c., în jurul orei 04.00 între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, iar pe fondul unor discuții contradictorii,  bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa în timp ce se aflau la locuința comună din localitatea Reviga.
Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
Pe numele bărbatului în vârstă de 56 de ani a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie.”
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii