Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Ordin de protecție provizoriu încălcat de către un bărbat în vârstă de 53 de ani

ro

01 Jul, 2024 15:14 113 Marime text
                                                        Nr. 12234 din 01 Iulie 2024
 
 
 
 

                                                BULETIN DE PRESĂ                 
 

        Dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier

 
Polițiștii rutieri în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, doi  conducători auto în vârstă de 25 de ani, respectiv 62 de ani din municipiul Urziceni și județul Călărași.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a reieșit că șoferii conduceau autoturismele având dreptul de conducere suspendat.
 
În cauză polițiștii au întocmit dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat.
 
***
 
La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, un bărbat în vârstă de 79 de ani, din comuna Scânteia.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a reieșit că șoferul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
 
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
***
 
La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au oprit în trafic, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Fetești.
 
Totodată, în urma testrării cu aparatul din dotare, a reieșit o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
 
      Ordin de protecție provizoriu încălcat de către un bărbat în vârstă de 53 de ani
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați în data de 28 iunie a.c., cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 88 de ani din municipiul Fetești ar fi fost agresată fizic de fiul său, un bărbat de 53 de ani.
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în data de 26 iunie a.c., un barbat de 53 de ani, din județul Călărași s-ar fi deplasat la locuința mamei sale din municipiul Fetești, în vârstă de 88 de ani, unde ar fi agresat-o fizic pe aceasta.
De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că pe numele bărbatului exista un ordin de protecție prin care i se interzicea acestuia să ia legătura prin orice mod cu victima și să păstreze o distanță de 100 m față de victimă și locuința acesteia.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Fetești.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii